Gönül Köprüsü Mağazası

e-Posta Yazdır PDF

Amacı; evinde, işyerinde ihtiyaç fazlası ev ve giyim eşyası bulunan vatandaşlarımızla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı buluşturmak, onlar arasında "gönül bağı" kurmak  olan Gönül Köprüsü Mağazası, Alaplı ilçemizde sosyal paylaşımın gelişmesine ve sosyal paylaşım duygularının pekişmesine çok önemli katkılarda bulunmuştur. Çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ev ve giyim eşyası yardımının yapıldığı Alaplı Belediyesi Gönül Köprüsü Mağazası'na, vatandaşlarımız, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, evlerindeki, işyerlerindeki kullanılabilir durumda ikinci el veya hiç kullanılmamış ev ve giyim eşyalarını bağışlayabilmektedir. Haber verildiğinde, bağışlanmak istenen ev ve giyim eşyaları, Belediye görevlilerimizce vatandaşlarımızın ev ve işyerlerinden teslim alınmaktadır.