BELEDİYE İŞÇİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEDİK...

BELEDİYE İŞÇİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEDİK...
Alaplı Belediyesi Park Bahçe ve Temizlik İşleri çalışanları, yüzde 65 maaş zammının ardından Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Alaplı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 18 aylık toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından toplam 128 işçiyi kapsayan yüzde 65 oranındaki zam işçiler arasında büyük sevinçle karşılanırken Park Bahçe ve Temizlik İşleri çalışanları, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek yapılan zamdan dolayı teşekkür etti.
Başkan Tekin, Hiç bir zaman alın teri ile çalışan işçimizi enflasyona karşı ezdirmediklerini belirterek, “Tüm personellerim benim için çok değerlidir. Alaplı Belediyesi’ne yakışan bir sözleşme yaptık. Bizler her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk. 8 yıldır işçilerimize emeklerinin karşılığını verme gayreti içerisinde olduk. 128 işçimize yüzde 65 oranında zam yaparak hiçbir işçimizi enflasyona karşı ezdirmedik. Ben yeni sözleşmenin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim, sevdiklerinizle beraber ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.” dedi.
İşçiler ise, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür ederek, “8 yıldır Belediye Başkanımız bir saat bile geciktirmeden maaşlarımızı günü güne yatırıyor. Çok güzel bir zam aldık. Allah ondan razı olsun.” diye konuştular.


Fotoğraflar