Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14.02.2021 Pazar gününden itibaren İlçemizde yoğun kar yağışı ve sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceği uyarısı yapmaktadır.

Meteroloji Genel Müdürülüğü, 14.02.2021 Pazar gününden itibaren İlçemizde yoğun kar yağışı ve sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşeceği uyarısı yapmaktadır.

Kar yağışının uzun süreceği beklendiğinden, vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli tedbirleri almalarında fayda vardır.

Karla mücadele çalışmaları kapsamında işmakineleri, kar küreme,tuzlama ve kumlama aracı ile yine onlarca Belediye personelimiz 7/24 esasına göre sahada görev yapacaktır.

Bu süreçte vatandaşlarımızdan iş makinelerine yardımcı olmaları, özel araçlarını ana yollara bırakmamalarını önemle rica ediyoruz.

Her hangi bir olumsuzluk durumuda Belediyemiz Halk Masası 378 0 444 nolu iletişim hatımıza ulaşabilirsiniz.