Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret etti.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandaci ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu yapılacak olan 30. Alaplı Belediyesi Yağlı Pehlivan güreşlerine destek olmak amacıyla Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’i ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, "Muhtarlar Derneği Başkanımız Mithat Mandacı ve muhtarlarımıza Ata sporumuz Yağlı Güreşlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Tüm muhtarlarımız ve Alaplı halkını 25 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Yağlı Güreşlere davet ediyorum." dedi.