ULUSAL YEREL VE SOSYAL MEDYADA ALAPLI YAĞLI GÜREŞLERİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI.

Karadeniz'in Kırkpınar'ı olarak adlandırılan Alaplı Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri ulusal ve Yerel medyada büyük yankı uyandırdı.
30. düzenlenen Alaplı Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı İsmail Balaban kazandı. Toplam 550 pehlivanın kol bağladığı Alaplı er meydanında Kırkpınar'ın şampiyon başpehlivanlarının mücadelesi nefesleri kesti. Yarı finalde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip İsmail Balaban ve Ali Gürbüz’ün mücadelesi ise büyük alkış aldı. Ali Gürbüz’ü puanlamada yenerek finale kadar çıkan İsmail Balaban finalde Salih Erinç’i yenerek Başpehlivan oldu.
Koza TV'den canlı yayınlanan 30. Alaplı Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşler ulusal, yerel ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Karadeniz'in Kırkpınar'ı Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşleri haberleriyle başlıklar atılarak paylaşımlar yapıldı. Er meydanın dolduran binlerce güreş sever ve sosyal medyada yapılan paylaşımlarda , Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür edildi.