Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

TÜM MUHTARLARIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tekin mesajında;
"Muhtarlarımız, bulunduğu mahallelerde ve köylerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir. Bizler Alaplı Belediyesi olarak başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere İlçemizdeki tüm muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olup onlardan gelen istek ve talepleri anında değerlendiriyoruz. Muhtarlarımızla dün olduğu gibi bugünde, yarında, her daim koordineli hareket etmeye; Alaplı’mızın sorunlarına birlikte çözüm bulmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde ve ülkemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.