Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Alaplı’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla program düzenlendi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz İlçe Jandarma Komutanı Ergün Gündoğar, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, Mahalle ve Köy muhtarları katıldı.
Programda konuşan, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kahvaltı organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ettiklerini belirterek, “Bu bugün biz muhtarlarımız için çok anlamlı bir gün, öncelikle tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Bize bu kahvaltı organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin ’ede ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her zaman muhtarlarımızın yanında ona tüm muhtarlarımızın adına tekrar sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise, “İlçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günlerini en içten dileklerimle kutluyorum. Muhtarlarımızla birlikte İlçemize en iyi hizmeti verebilmek için hep birlikte çalışıyoruz. Belediye olarak mahalle ve köy ayrımı yapmaksızın elimizden geldiği kadarıyla hizmet vermeye çalışıyoruz. Dün olduğu gibi bu günde yarından aynı hizmeti vermeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü tekrar kutluyorum.” Dedi.
Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz ise, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutladığını ifade etti.