Alaplı Belediyesi ve Türk Kızılay Alaplı Şubesi işbirliğinde Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Merkez cami önünde kurulan stantta düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin kan bağışında bulunan vatandaşlara ziyaret ederek teşekkür etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına büyük bir ilgi vardı. Vatandaşlarımız maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde kan bağışında bulundular. Ayrıca siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz kan bağışına destek verdi. Bundan sonraki yıllarda da Cumhuriyet Bayramında çeşitli etkinliklerle kan bağışı kampanyası geleneksel hale getirmek istiyoruz. Pandemi dönemi olmasına rağmen vatandaşlarımızın ilgi göstermesi bizleri çok sevindirdi. Burada Kızılay çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Kan Bağışı Çadırını, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Sema Güneri Yener, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Ergün Gündoğar,CHP İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Naci Çiv, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören, Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Erkan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşare Kayık, Gençlik Kolları Başkanı Buğra Tekin, Daire Müdürleri ve gazeteciler ziyaret etti.