ALAPLI TAŞBAŞI ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Taşbaşı üst geçidinin yapım çalışmalarına başlandığını Ramazan Bayramına kadar tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.
Üst geçidin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Taşbaşı Mevkisine üst geçit yapılması için daha önce Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunduklarını Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’in destekleriyle üst geçitte çalışmaların başlandığını söyledi.
Ramazan Bayramına kadar üst geçidi tamamlanacağını ifade eden Tekin, “Taşbaşı Mevkisine üst geçit yapılması için daha önce Karayolları Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunmuştuk. Danıştay Başkanımız Sayın Zeki Yiğit’i ziyaretimizde konuyu gündeme getirerek destek istemiştik. Başkanımız sağ olsun konuyla yakından ilgilenerek destekleriyle 2022 yatırım programına alınarak çalışmalara başlandı. Ekipler şuanda kazı çalışmalarına başladı. Öncelikle üst geçidin konulacağı ayakların betonu dökülüyor. Ardından montaj çalışmaları başlayacak. Ramazan bayramına kadarda üst geçit te çalışmalar tamamlanarak hizmete açılacak. Üst geçidin yapımında büyük emekleri olan Danıştay Başkanımız Sayın Zeki Yiğit başta olmak üzere Ulaştırma Bakanlığımıza, Karayolları Genel Müdürlüğümüze, Kastamonu Bölge Müdürlüğümüze Alaplı halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum. Alaplı’mıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.