23 NİSAN'DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNA KÜÇÜK CEYLİN OTURDU.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna bu yıl Merkez İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Ceylin Günaçtı oturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, makamını bir süreliğine Merkez İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Ceylin Günaçtı'ya teslim etti.
Başkanlık makamında Belediyede personel ve daire müdürlerine görevlerinde de başarılar dileyen Günaçtı, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler alarak Başkan Tekin'e teşekkür etti.
Minik misafiriyle yakından ilgilenen Başkan Tekin, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını söyledi.
Başkan Tekin, daha sonra çeşitli hediyeler verdi.