40 Dönümlük Mezarlık Alanında Genişletme ve Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başlandı...

40 Dönümlük Mezarlık Alanında Genişletme ve Çevre Düzenleme Çalışmalarına Başlandı...

690 Evler Mezarlığı yanında kazandırılan 40 dönümlük mezarlık alanında genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Alaplı Belediyesi, 10 dönüm olan 690 Evler mezarlığı yanında 40 dönüm yeni mezarlık yeri kazandırmasının ardından Belediye ait iş makineleri bölgede genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunarak,690 Evler Mezarlığını 10 dönümden 50 dönüme çıkardıklarını söyledi.

40 dönümlük alanda çalışmaların başladığını belirten Tekin, “Mevcut 690 Evler Mezarlığı 10 dönümdü. Mezarlık yerini büyütmek için çalışma başlatmıştık. Çalışmalar neticesinde mezarlığın hemen yanında 40 dönümlük alanı Belediyemize kazandırdık. Belediyemize bağlı teknik ekiplerimiz sınırları belirlemesinin ardından iş makineleri genişletme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.10 dönüm olan mevcut mezarlık yeri 40 dönüm daha eklenerek 50 dönüme çıkarttık.Çok önemli bir hizmeti daha ilçemize kazandırmış olduk. Biz vatandaşlarımızın doğumdan, ölüme kadar her zaman yanlarında olmak için çalışıyoruz.” Dedi.



Fotoğraflar