GELENEKSEL 'KADİR GECESİ İFTARIMIZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Sahil Park’ta 7. düzenlenecek olan Kadir Gecesi İftar Programına tüm bölge halkını davet etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kardeşlik ve paylaşma duygusunun perçinlendiği bu mübarek ayda düzenlenen iftar programlarının önemli olduğuna belirterek, “Ramazan ayı paylaştıkça güzelleşiyor. Alaplı Belediyesi olarak 6 yıldır olduğu gibi bu yılda Kadir Gecesi’nde Sahil Park’ta düzenleyeceğimiz iftar programında binlerce vatandaşımızla bir araya gelerek birlik beraberlik içinde aynı sofrada iftarımızı açacağız.2 yıldır pandemi nedeniyle iftar programlarımızı düzenleyemiyorduk. İnşallah bu yıl 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Sahil Park’ta Kadir Gecesinde hep birlikte oruçlarımızı açacağımız, aynı sofrayı paylaşacağımız, aynı duaya amin diyeceğimiz iftar yemeğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.