ALAPLI BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE ETKİNLİĞİ 300 ÖĞRENCİ ALAPLI SAHİLİNDE TEMİZLİK YAPTI

Alaplı Belediyesi 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında bir etkinlik düzenlendi.

Alaplı Belediyesi ile Zonguldak İl Çevre Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında 300 öğrencinin katılımı ile Alaplı sahilinde temizlik yapıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldıkları program Alaplı sahilinde gerçekleştirildi. 300 öğrenci ve 30 Öğretmenin katkı sağladığı etkinlikte Alaplı sahili çöplerden arındırıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, öğrencilerle birlikte Alaplı sahilinde temizlik yaptı. Temiz çevrenin temiz toplumdan geçtiğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘ 5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Çevre İl Müdürlüğümüz, Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha temiz bir dünya için herkesi bilinçli olmaya davet ediyorum’ dedi.