IHLAMUR SOKAKTA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ihlamur Sokakta başlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla bu bölgede yeni bir mahalle inşa edeceklerini söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  Ihlamur Sokakta başlanan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Bu bölgede okul inşaatı ile birlikte büyük bir yapılaşmanın olduğunu dikkat çeken Tekin,  “Gerek alt yapı gerek üst yapısıyla ve Aile Parklarıyla Ihlamur Sokakta büyük bir çalışmaya başladık. Kanalizasyon ve yağmur giderleriyle birlikte Su İşlerine bağlı ekiplerimiz yaklaşık 500 metre yeni su hattı döşeme çalışmalarına başladı. Ayrıca yeni su hattını okul inşaatına da bağlayacağız. Altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak yollarımızda beton kaplama çalışmalarına başlayacağız. Belirlediğimiz alanlara ailelerimiz ve çocuklarımız için Aile Parkları kuracağız. Burada yaşayan insanlarımız müsterih olsunlar Ihlamur Sokağını çok güzel bir hale getireceğiz.” dedi.