AŞAĞIDOĞANÇILAR ALAPLI’NIN 6. MAHALLESİ OLDU

AŞAĞIDOĞANÇILAR ALAPLI’NIN 6. MAHALLESİ OLDU
Alaplı Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis toplantısı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Başkanlığında yapıldı.
Toplantını görüşülen Aşağıdoğancılar Köyünün Halk Oylaması sonucu Belediye katılımı oy birliği ile kabul edildi.
Gündem maddesi ile ilgi konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Aşağıdoğancılar Köyünde yapılan referandum sonrası yüksek oranda evet çıktığını Meclis toplantısında aldığımız kararla da Aşağıdoğançılar resmen Alaplı Belediyesinin 6. Mahallesi olduğunu söyledi.
Aşağıdoğancılar’ın mahalle statüsü kazanmasından dolayı mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Tekin, “Aşağıdoğancılar mahallesi sakinleri daha önceden belediyemize mahalle statüsü almak için başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirme sonra Mahallemizde referandum yapıldı ve yüksek oranda Evet oyu çıkmıştı. Valiliğimizin onaylamasını ardından Belediye Meclisimizin gündemine geldi. Aldığımız karar neticesinde Aşağıdoğancılar resmen Alaplı’nın 6.mahallesi oldu. Öncelikle Hayırlı olmasını diliyorum. Aşağıdoğancılar Köyünde ilk yapacağımız iş mahallemizi bir an önce doğalgaza kavuşturmak bununla ilgi girişimlere hemen başlayacağız. Başta Mahalle muhtarımız Rahmi Yapar’a, Mahalle sakinlerine ve Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Alının karar Alaplı’mıza hayırlı olsun.” dedi.
Meclis toplantısı sonunda, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Aşağıdoğancılar Mahalle Muhtarı Rahmi Yapar’a plaket takdim etti.


Fotoğraflar