IHLAMUR SOKAKTA YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

IHLAMUR SOKAKTA YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.
Alaplı’da altyapı çalışmaları tamamlanan Ihlamur Sokakta beton yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, Belediye Meclis Üyeleri Yaşar Çevik ve Halil Öztürk beton yol ve kaldırım çalışmalarına başlanan Ihlamur Sokakta incelemelerde bulundu.
İncelemeler sırasından mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Tekin, Altyapı çalışmaları tamamlanan Ihlamur sokakta üst yapı çalışmalarına başlandığını en kısa sürede bitirileceğini söyledi.
Bu bölgede güzel bir Aile Parkı ’da inşa edeceklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:
“Alaplı’da en fazla yapılaşmanın olduğu bölge olan Ihlamur Sokakta önceliğimiz altyapıyı bitirmekti. Burada Kanalizasyon ve yağmur giderleriyle birlikte Su İşlerine bağlı ekiplerimiz yaklaşık 500 metre yeni su hattı döşedi. Bu çalışmalar tamamlanmasıyla birlikte beton yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Yine bu bölgede belirlediğimiz alana ailelerimiz ve çocuklarımız için Aile Parkları kuracağız. Burada yaşayan insanlarımız müsterih olsunlar Ihlamur Sokağını çok güzel bir hale getireceğiz.”
MAHALLELERİMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.
Tekin, “Öte yandan Konak sokakta başladığımız parke yol çalışmalarını tamamladık. Orada vatandaşlarımız isteği doğrultusunda yollarımızda genişletme ve duvar çalışması yaptık. Ayrıca Yeni Siteler Mahallesi G Bloklar çevresinde geniş kapsamlı bir çalışma yaptık. Buraya güzel bir Aile Parkı ’da yapacağız. Yine söz verdiğimiz 690 Evler Afet Konutları hemen yanında 17 dönümlük alana ‘Vadi Park’ ismini verdiğimiz büyük bir Aile Parkı inşa ediyoruz. Şuanda süs havuzunun inşası sürüyor. Teras Park’ta çalışmalar hemen hemen tamamlandı. Küçük eksiklerimiz var onları tamamlamaya çalışıyoruz. Buraya vatandaşlarımız özelikle akşam saatlerinde büyük bir ilgi gösteriyorlar. Eşsiz Karadeniz manzarası ile birlikte ailelerimiz burada piknik yapabiliyorlar. Çaylarını içebiliyorlar. İlçemizde çok güzel bir hizmet daha kazandırmış olduk. Bunların yanı sıra mahallerimizde rutin çalışmalarımız devam ediyor. Alaplı’mıza en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde sürdürüyoruz. Tüm amacımız Alaplı’mızı daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmektir.” diye konuştu.


Fotoğraflar