ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Tekin, mesajında şunları söyledi;
"Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu, milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü aziz milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir. Cumhuriyetimizin kuruluşunu hazırlayan, Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, mukaddes değerler uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”