TÜM HALKIMIZI KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ.

Cumhuriyetimizin 99.Yıl dönümünde Alaplı Belediyesi ve Türk Kızılayı Alaplı Şubesi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ”Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenecek kan bağışı kampanyasına tüm halkımızı destek olmaya davet ettiklerini söyledi.

Kan bağışının insan hayatı için çok önemli olduğunu ifade eden Tekin, “Bu yıl 3. düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına halkımızın bundan önceki yıllarda olduğu gibi büyük destek vermesini istiyoruz. Kan Hayattır. Herkes kan bağışı yaparak hayat kurtarılabilir. Tüm vatandaşlarımızı 26 Ekim 2022 Çarşamba günü Merkez Cami önünde düzenlenecek kan bağışı kampanyasına destek olmaya ve kan bağışı ile kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza umut olmaya davet ediyorum.” Dedi.