IHLAMUR SOKAK ALAPLIMIZA HAYIRLI OLSUN

IHLAMUR SOKAK ALAPLIMIZA HAYIRLI OLSUN
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ihlamur Sokakta başlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladıklarını bildirdi.
Alaplı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Tepeköy Mahallesi Ihlamur Sokağı beton yol yaparak yeniledi. Ekipler ayrıca bu bölgede yeni alternatif yollar açarak ulaşımı daha kolay bir hale getirmeye çalışıyor.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ihlamur Sokakta tamamlanan altyapı çalışmaların ardından beton yol çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladıklarını yeni alternatif yollar açmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
İlçemizde yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden biri Ihlamur Sokak olduğunu ifade eden Tekin, “Geçtiğimiz aylarda altyapı çalışmalarını tamamladığımız Ihlamur Sokakta üstyapı yani beton yol çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayarak ulaşıma açtık. Okul inşaatının olduğu bölgelerde inşaat tamamlandıktan sonra çalışmalara başlayacağız. Su hatlarını komple yenilediğimiz bu bölgede ekiplerimiz alternatif yollar açmak için çalışıyorlar. Yine belirlediğimiz alanlara ailelerimiz ve çocuklarımız için Aile Parkları kuracağız. Ihlamur Sokakta yapımını tamamladığımız beton yolumuzun ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Fotoğraflar