Alaplı Belediyesi, İlçe merkezi başta olmak üzere asfalt çalışmalarını başladı.

Alaplı Belediyesi, İlçe merkezi başta olmak üzere asfalt çalışmalarını başladı.
Alaplı Belediyesi, İlçe merkezi başta olmak üzere asfalt çalışmalarını başladı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Temmuz ayında Belediye Meclisi'nden aldıkları yetki doğrultusunda asfalt yapımı için İller Bankası'na yaptıkları kredi başvurusunun ancak sonuçlandığını belirterek, "Dün itibarıyla Alaplı'da asfalt çalışmasına başladık. Hava güzel, gayet de müsait. Balıkhanelerin önünden başlayarak Alaplı çıkışına kadar asfalt yapıyoruz. Daha sonra birkaç noktada daha asfaltlama yapacağız. Asfaltımız yettiği kadar eksik olan yerleri asfaltlamaya çalışacağız. Bu sene 3 bin 500 ton civarında asfalt dökeceğiz.” Dedi.
“ÖNÜMÜZDEKİ YIL ASFALT YILI OLACAK”.
Karşıyaka Mahallesi ve Taşbaşı mevkiinde yetmesi durumunda asfalt veya beton çalışması yapacaklarını aktaran Tekin, "Önümüzdeki yıl daha çok asfalt dökeceğiz. Yolların bozuk olan bölümlerini bitirmeye çalışacağız. Çünkü Alaplı'da en büyük sorunlardan biri yol. Ama yolla ilgili her bölgede, beton, parke, asfalt çalışmamız var. İnşallah, eksik olan yerleri gidermeye çalışıyoruz. Alaplı için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kafamızı yoruyoruz." dedi.
“TÜM HIZIYLA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”
Temmuz ayında Belediye Meclisi'nden aldıkları yetkiyle yaptıkları kredi başvurularının ancak sonuçlandığını anlatan Tekin, şunları kaydetti:
"Zor şartlarda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Temmuz ayında meclisten aldığımız yetkiyle kredi başvurumuz anca sonuçlandı. Asfalt firması da kalıcı bir çalışma yapıyor. Güzel bir şekilde asfalt çalışmamızı tamamlayacağız, şerit çizgilerini de çektiğimizde ilçe merkezimizden geçen yolun güzel bir görüntüsü olacak. Tüm hızıyla çalışmalarımız devam edecek."


Fotoğraflar