ALAPLI'DA 3 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ.

Alaplı Belediyesi tarafından öncelikli bölgeler başta olmak üzere ilçe genelinde toplamda 3 bin ton asfalt döküldüğü bildirildi.
Alaplı Belediyesi tarafından ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karşıyaka Mahallesi, Taşbaşı ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplam 3 bin ton asfalt döküldü.
Alaplı Belediyesi olarak ellerinden gelen imkân dâhilinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçe merkezi, Yeni Siteler, Karşıyaka Mahallesi, Taşbaşı ve muhtelif bölgeler olmak üzere toplamda 3 bin ton asfalt döktük. Bozuk olan yollar ve bölgelerde de çalışmalarımız devam edecek’ dedi.
Kısıtlı imkân ve şartlara rağmen Alaplı’nın her metrekaresine hizmet götürmeye çalıştıklarını söyleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘artan maliyetlere rağmen bütçemizi sarsmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Deyim yerindeyse yoktan var ederek ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Alaplı’mız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz’ dedi.