Alaplı'da çöp kutuları suni çimle kaplanıyor...

Alaplı'da çöp kutuları suni çimle kaplanıyor...

Alaplı Belediyesi, İlçe Merkezinde daha estetik bir görünüm sağlamak için suni çim kaplamalı çöp konteynerleri yerleştirdi.

“Daha Temiz Bir Alaplı” sloganıyla kentteki çöp konteynerlerini suni çimle kaplayan Alaplı belediyesi, konteynerlerin kent merkezinde kötü görüntü oluşturmasını engelliyor.

Estetik görünüme ve temizliğe önem verdiklerini belirten  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Şehrimizin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Suni çim kaplama çöp kutuları İlçe Merkezinde her noktaya yerleştireceklerini ifade eden Tekin,  “İlçe merkezinde çöp konteynerlerinin daha estetik görünmesi için sentetik çim kaplı kafesle giydiriyoruz. Bu uygulamayı İlçe merkezinde birkaç noktada yaptığımızda vatandaşlarımız çok beğendi. Ayrıca estetik bir görüntüde sağladı. İlçe merkezinde çöp kutularını olduğu her yerde bu uygulamayı yapacağız. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Alaplı'yı birlikte yaratacağız.” dedi.



Fotoğraflar