BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN ENGELİLERİN EĞLENCELERİNE ORTAK OLDU.

BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN ENGELİLERİN EĞLENCELERİNE ORTAK OLDU.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Kuzey Bakım Merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yılbaşı eğlencesine katıldı. Eğlencede özel bireylerle bir araya gelen Tekin, çeşitli hediyeler dağıtarak oyunlar oynadı.
Alaplı Kuzey Bakım Merkezi tarafından Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda özel bireyler için Yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Eğlenceye Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eşi Aysel Tekin ve CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Yaşere Kayık katıldı.
Kuzey Bakım Merkezinde kalan özel bireylere çeşitli hediyeler dağıtan Belediye Başkanı Tekin, burada yaptığı konuşmada, engellilerin ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Tüm engelli kardeşlerimizin yeni yıllarını kutladıklarını belirten Tekin, “Engelli kardeşlerimiz bizlerin baş tacıdır. Alaplı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Kuzey Bakım Merkezi tarafından her yıl düzenlenen Yılbaşı eğlencesine bu yılda katılarak engelli kardeşlerimizle bir arada olduk. Bizler onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Çok güzel bir program oldu. Tüm engelli kardeşlerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Onlara sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Tekin, özel bireylerle birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayarak yeni yıl pastasını kesti.


Fotoğraflar