Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin, “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Başkan Yardımcısı Fikret Aydın ve daire Müdürleri itfaiye personeliyle bir araya gelerek İtfaiye Haftalarını kutladı.

Alaplı Belediyesi olarak itfaiyecilik adına çok önemli gelişmeler sağladıklarını belirten Tekin, şunları kaydetti: "Tüm canlıların kaçtığı yangın alanına koşarak giren, oradaki görevini zor şartlar altında üstün gayret göstererek yapan ve başarılı olan itfaiyecilerimiz her türlü takdiri hak etmektedir. Başta Alaplı Belediyesi İtfaiye teşkilatımız olmak üzere tüm itfaiyecilerin günlerini kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.