ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI TEKİN, DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ.

ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI TEKİN, DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Alaplı’ya gelen iki aileyi ziyaret etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin eşi Aysel Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Kadın Kolları Başkanı Yaşere Kayık ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Alaplı’ya gelen iki aileyi ziyaret etti.
Yakınları ve hayırseverlerce tahsis edilen evlerde ağırlanan depremzedeleri ziyaret eden Tekin, geçmiş olsun dileğinde bulundu.Yaralar sarılana kadar üzerimize düşen ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini belirten Tekin, “Bizler zor zamanlarda millet olmanın ve dayanışmanın bilincinde olan insanlarız. İnşallah bu süreç boyunca ilçemizde ağırlayacağımız depremzedelerimiz için Alaplı Belediyesi olarak elimizden gelen yardımı yapacağız.” dedi.
Depremzede çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in eşi Aysel Tekin ve Kadın Kolları başkanı Yaşere Kayık, depremzede kadınların Dünya kadınlar gününü kutladı.
 
 


Fotoğraflar