Alaplı İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle ziyaret etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Müftüsü Aydın Bostancı nezdinde tüm din görevlilerinin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı. Başkan Tekin, camilerin eksikliklerinin giderilmesi konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayret göstereceklerini ifade etti.

Cami ve Kur’an Kurslarına verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Başkan Tekin’e teşekkür eden Müftü Bostancı, ‘Teşekkür Belgesi’ verdi.