Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Karşıyaka terminal arkası halk otobüslerinin olduğu alanı Karşıyaka mahallesine yakışır meydan yapacaklarını bildirdi.

Tekin, yaptığı açıklamada, İlçemizde aile parklarının sayısını arttırmak için çalışmalarını devam ettiğini söyledi. Karşıyaka mahallesine yakışır bir meydan yapacaklarını ifade eden Tekin, “Karşıyaka dolgu alanı biz göreve geldiğimiz 7 sene önce 8 dönüm bir yerdi. Bugün o alanı 30 dönüme kadar çıkardık. Orada çok güzel bir sahil park projemiz var. Ondan önce şehirlerarası otobüs terminalinin arkası Halk Otobüslerinin araçlarını park ettiği alanı yeniden düzenleyeceğiz alanı güzel bir meydan ve parka dönüştüreceğiz. Projesi her şeyini hazırladık. Halk otobüslerini oradan en hızlı şekilde kaldırarak başka bir yere alacağız. Ardından hemen çalışmalara başlamayı hedefliyoruz. Karşıyaka halkı ve vatandaşlarımız için orada oturma alanları, çocuk parkları, havuz, spor aletleri koyarak yeşillendirdikten sonra insanlarımızın nefes alabilecekleri bir yer haline getireceğiz. Ayrıca çok güzel bir meydan olacak. O alanda düzensiz bir araç parklanması vardı onu da ortadan kaldıracağız. Karşıyaka Mahallesine yakışır bir meydan ve park alanına en kısa sürede kavuşturacağız.” Dedi.