ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN 3. DÖNEMİNE BAŞLADI.

ALAPLI BELEDİYE BAŞKANI NURİ TEKİN 3. DÖNEMİNE BAŞLADI.

31 Mart Yerel seçimlerini kazanarak Alaplı’da üst üste 3. Kez ilk kez Belediye Başkanı seçilerek adını Alaplı tarihine yazdıran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, mazbatasını bugün Alaplı Seçim Kurulundan teslim aldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühü ile 3. kez üst üstte Belediye Başkanı seçilen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in mazbatasını Alaplı İlçe Seçim Kurulundan almasıyla birlikte Alaplı’da 3. Nuri Tekin dönemi resmen başlamış oldu.
Alaplı’da 3. Nuri Tekin dönemi için bugün Alaplı Belediye Binası önünde tören düzenlenen tören ile resmen başlamış oldu.
Törende kısa bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘2014 yılından bu yana Alaplı halkına hizmet etmek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade ederek; ‘2014 yılında Allah bize Belediye Başkanlığını nasip etti. Ardından 2019 yılı ve 2024 yıllarında da siz değerli Alaplı halkının desteği ile bizlere 3. Kez Alaplı Belediye Başkanlığı görevini nasip etti. Biz bugüne kadar kimseyi siyasi görüşü yüzünden ayırmadan, kimseyi şu partili bu partili diye kayırmadan Alaplı’mıza hizmet etmek için çalıştık. Bundan sonra da sadece Alaplı’mıza hizmet etmek için çalışacağız’ dedi.
HER ZAMAN ALAPLI HALKININ YANIDAYIM
Bugüne kadar her zaman Alaplı halkının yanında olduklarını ifade Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘ben sadece seçimden seçime Alaplı halkının yanında olmadım. Her zaman Alaplı halkının yanında oldum. Bundan sonra da her zaman halkımın yanında olmaya devam edeceğim. İnşallah bugünden itibaren önümüzdeki 5 yılda Alaplı’mıza en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Benim kimseye bir kırgınlığım yâda kimseyle bir derdim yok. En başta söylediğim gibi benim tek derdim Alaplı, tek derdim Alaplı’ya hizmet etmek’ dedi.



Fotoğraflar