YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Belediyemizin, 2024-2029 dönemi ilk Belediye Meclisi toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanımız Nuri Tekin başkanlığında Belediye Meclisi salonunda yapılan ilk meclis toplantısında, Meclis içi görev dağılımı da yapıldı.
Kapalı ve gizli oylamayla yapılan seçimlerde, yeni dönemin ilk yılındaki Meclis içi görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Meclis Başkan Vekili; 1. Üye Halil Öztürk, 2. Üye Ahmet Aydın,
Meclis Katibi; Yaşare Kayık – Batuhan Usaç
Encümen üyeleri; Hail Öztürk – Ali Kılıçlar
Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri: Halil Öztürk, Yaşare Kayık, Ahmet Aydın, Duygu Güneş Ercan, Abdullah Açar
İmar Komisyonu Üyeleri: Batuhan Usaç, Rıza Bozkurt, Şeref Yıldız, Furkan Çalışkan, Akın Türkoğlu
Zonguldak Turizm Altyapı Hizmet Birliği Üyeleri; Ali Kılıçlar, İsmail Çetin
İl Özel İdare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Üyeleri; Batuhan Usaç, Şeref Yıldız
Kıyı Eğe Belediyeler Birliği Üyeleri; Şeref Yıldız, Rıza Bozkurt
İç Anadolu Belediyeler Birliği Üyeleri; Halil Öztürk, Rıza Bozkurt
Yağlı Güreşler Düzenleyen Kentler Birliği Üyeleri; Ali Kılıçlar, İsmail Çetin
Toplantıda faaliyet raporu oy birliği ile kabul edilirken Meclis 2 Mayıs 2024 Perşembe günü toplanmak üzere sona erdi. Toplantının ardından Belediye Başkanımız Nuri Tekin, Belediye Meclis üyelerini Ramazan Bayramını kutladı.