Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Midat Mandacı ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi olarak elimizden geldiği kadarıyla tüm köylerimize ve muhtarlarımıza hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Köylere oturma bankı desteği vereceklerini ifade eden Tekin, Alaplı Belediyesi olarak elimizden geldiği kadarıyla tüm köylerimize ve muhtarlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu zamana kadar hiç bir muhtarımızı kırmadık. Cenaze hizmeti, Kepçesi, vidanjörü, İtfaiye aracı konularında hep yardımcı olduk, olmayada devam ediyoruz. Merkezdeki muhtarlarımıza ne hizmet veriyorsak aynı hizmeti elimizden geldiği kadarıyla köylerimizede göstermeye çalışıyoruz. Köylerimize hizmetlerimiz elimizden geldiğince devam edecek. Köylerimize oturma bankı yaptırıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu bankları köylerimize dağıtacağız. Ben tüm muhtarlarımızın günlerini tekrar kutluyorum.” diye konuştu.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Midat Mandacı ise, Belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin’e köylere yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “ Başkanımız sağolsun köylerimize ellerinden geldiği kadarıyla destek veriyor. Köylerimize vereceği oturma banklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.” Dedi.